VÆRSGOVÆRSGO er livsstilsbutikken for dig, der går op i gaver, gastronomi og godt design. Vi har 23 butikker og en webshop, og du finder både alle de kendte mærker som Royal Copenhagen, Kähler og Georg Jensen og masser af spændende, nye brands.

Vis dit Club Matas kort og optjen point når du handler i VÆRSGOs butikker nu – og på værsgo.dk fra mandag d. 20. august

365 dages bytteservice

I VÆRSGO er det nemt at handle og nemt at bytte: Du kan bytte din vare i op til 365 dage efter købet. Varer købt på VÆRSGO.dk kan både byttes i webshoppen og vores 23 butikker.

Læs mere

Prismatch

I VÆRSGO er du sikker på at gøre det bedste køb. Vi giver dig prismatch, så hvis andre f.eks. giver 20% rabat, gør vi også!

Læs mere

Følg os på Facebook

Bliv opdateret med lækre nyheder, spændende konkurrencer og gode tilbud.

Følg os her

Kontakt os

WEBSHOP

Vi sidder klar ved telefonen mandag-fredag 10.00-15.00, dog ikke på helligdage. For at fremme ekspeditionen bedes du have dit ordrenr. klar.

Mail: webshop@vaersgo.dk
Telefon: 70 27 04 04

BUTIKKER

Du kan optjene point i vores 23 butikker, med undtagelse af butikken i Illum. Find kontaktinformation på din lokale VÆRSGO butik her


Mere om Partnerne

Partnerne giver dig mulighed for at optjene endnu flere point med dit Club Matas medlemskort. Du får nemlig altid point for alt*, hvad du køber hos alle Club Matas Partnere. Se de enkelte Partneres særlige fordele og vilkår.

*enkelte varer er ikke omfattet, fx. gavekort og håndkøbsmedicin. Læs mere her.

Fordele og vilkår

Er du ikke Club Matas medlem endnu?

Opret din profil her. Når du har været tilmeldingen igennem, henter du efterfølgende dit medlemskort i en vilkårlig Matas butik - og så er du i gang.

Bliv medlem af Club Matas

Er du allerede medlem af Club Matas?

Partnerne giver dig mulighed for at optjene endnu flere point med dit Club Matas medlemskort. Du får nemlig altid point for alt*, hvad du køber hos alle Partnere. Se de enkelte Partneres særlige fordele og vilkår. Se din pointsaldo og aktuelle partnertilbud på her.

*enkelte varer er ikke omfattet, fx. gavekort og håndkøbsmedicin. Læs mere her.

Log ind