Tøjeksperten ClubM PartnerOptjen point til din Club Matas Pointshop hos ClubM Partneren TøjekspertenNyheder

Æren i at appellere til majoriteten

af danske mænd

Mens modebranchen typisk holder et krucifiks op mod majoriteten, som udtryk for det ordinære, har Tøjeksperten sat ære i og gjort det til sit varemærke at være majoriteten af danske mænds foretrukne herretøjsbutik. Få her direktør Simons Würtz' bud på, hvorfor Tøjeksperten - efter næsten et halvt århundrede fortsat er Danmarks mest succesfulde herretøjskæde. 

Simon Würtz, direktør i Tøjeksperten, indrømmer gerne, at navnet 'Tøjeksperten' måske ikke er det hippeste navn til en herretøjsbutik i vores tid. Men navnet på den 50-årige herretøjsbutikskæde har alligevel sine forcer og facetter, som gør, at han ikke kunne drømme om at ændre det til et mere smart og internationalt klingende navn, som mange af de nyere herretøjskæder, der skyder op, har for vane at bruge.

 

"Først og fremmest må man jo bare anerkende, at Tøjeksperten - navnet - har en genkendelsesgrad, der ligger på næsten 100%," siger direktøren og peger dernæst på, at navnet i sig selv næsten ikke kunne være tydeligere i sin kommunikation om, hvad Tøjeksperten er, og hvad man som kunde kan forvente, når man træder ind: et halvt århundredes ekspertise og erfaring med herremode og kun herremode!

"Vores mangeårige erfaring betyder, at vi i dag har udviklet en ret sikker fornemmelse af de strømninger og trends, der løbende findes i herremoden. Vi er altså hele tiden med på moden, hvilket - indrømmet - er nemmere, når det gælder herremode, men ikke desto mindre bliver navnet et grundlæggende budskab, som vi kan leve op til, når kunderne træder ind i butikken, i stedet for noget, der bare lige lyder lidt smart," forklarer Simon Würtz. 

 

Tøjeksperten.dk

Følg os!

Følg Tøjeksperten på Facebook

...og hold dig opdateret på tidens trends og sæsonens farver. På vores Facebook-side kan du også deltage i aktuelle konkurrencer og vinde fede præmier. 

Find os her

Nyhedsbrev

Ved klik på ovenstående banner forlader du ClubM og navigeres over til Tøjekspertens eget website.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os - vi sidder klar til at hjælpe dig mandag - fredag fra kl. 9.00-15.00
Tlf.: 72 45 46 47
E-mail: matas@tojeksperten.dk
Alle henvendelser besvares inden for én hverdag

 


Mere om Partnerne

Partnerne giver dig mulighed for at optjene endnu flere point med dit Club Matas medlemskort. Du får nemlig altid point for alt*, hvad du køber hos alle Club Matas Partnere. Se de enkelte Partneres særlige fordele og vilkår.

*enkelte varer er ikke omfattet, fx. gavekort og håndkøbsmedicin. Læs mere her.

Fordele og vilkår

Er du ikke Club Matas medlem endnu?

Opret din profil her. Når du har været tilmeldingen igennem, henter du efterfølgende dit medlemskort i en vilkårlig Matas butik - og så er du i gang.

Bliv medlem af Club Matas

Er du allerede medlem af Club Matas?

Partnerne giver dig mulighed for at optjene endnu flere point med dit Club Matas medlemskort. Du får nemlig altid point for alt*, hvad du køber hos alle Partnere. Se de enkelte Partneres særlige fordele og vilkår. Se din pointsaldo og aktuelle partnertilbud på her.

*enkelte varer er ikke omfattet, fx. gavekort og håndkøbsmedicin. Læs mere her.

Log ind