DFDS ClubM PartnerOptjen point til din Club Matas Pointshop hos ClubM Partneren DFDS

Aktuelle tilbud

DFDS HOLDER BLACK FRIDAY

I anledning af Black Friday kan du spare op til 80% på din næste getaway til Oslo med afrejse i hele 2020. Så hvad venter du på? - Skynd dig at booke din tur i dag!

Læs mere her

Hold festen til søs

Hold din fest på Oslobåden med familie og venner hvad enten det er fødselsdag, konfirmation eller bryllup – vi kalder det et PartyCruise. To aftener varter vi jer op, så du kan slappe af og nyde festen, dine gæsters selskab og den udsøgte mad og drikke. 

Læs mere her

MiniCruise

Nyd et par herlige fridage på et MiniCruise på Oslobåden med hygge, god mad og tid til hinanden. På et MiniCruise til Oslo har I to nætter ombord på skibet. I sejler afsted kl. 16.30 fra København og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo sejler I tilbage mod København, hvor I ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Læs mere her

Skiferie

Kør om bord og lad skiferien starte på Oslobåden. I får tid til hygge og afslapning i kahyt, restaurant og pool i stedet for at sidde i en bil hele vejen til Oslo. For børnene er der gratis underholdning med lege, konkurrencer og skattejagt.  

 

 

 

 

 

Læs mere her

JuleaftenCruise

Nyd en hyggelig og stemningsfuld juleaften uden at skulle tænke på julemad, oppyntning og oprydning. Tag med om bord på Oslobåden og oplev en uforglemmelig aften med en skøn julemiddag og efterfølgende julehygge i natklubben.

Læs mere her

NytårsCruise

Oplev en nytårsfest hvor vi har sørget for det hele. Du får bl.a. en skøn 4-retters gourmet menu med vine, champagne og kransekage. Alt du skal tænke på er at byde nytåret velkommen omgivet af hav, højt humør og hamrende god stemning.

 

Læs mere her

CityCruise til Oslo

På et CityCruise til Oslo oplever du lidt mere af byen; også i aften- og nattetimerne. Nyd den norske hovedstad og alle dens seværdigheder ekstra meget med en overnatning på hotel. Vælg mellem 5 skønne hoteller med hver deres fordele.

Læs mere her

Kør selv ferie

Sejl fra København til Oslo, og skyd genvej til Norges smukke fjelde og fjorde. En campingferie i Norge skaber skønne ferieminder, og du kan endda få campingvognen med om bord kvit og frit på udvalgte dage!

Læs mere her

Facebook

Find os på facebook

Klik her

Nyhedsbrev

Ved klik på ovenstående banner forlader du ClubM og navigeres over til DFDS eget website.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på club.matas@dfds.com eller telefon:

+45 33 42 30 00

Mandag – Fredag 09:00 – 17:00

Lørdag – Søndag 11:00 – 14:00

Venligst oplys bookingnummer samt Club Matas kortnummer.


 

 


Mere om Partnerne

Partnerne giver dig mulighed for at optjene endnu flere point med dit Club Matas medlemskort. Du får nemlig altid point for alt*, hvad du køber hos alle Club Matas Partnere. Se de enkelte Partneres særlige fordele og vilkår.

*enkelte varer er ikke omfattet, fx. gavekort og håndkøbsmedicin. Læs mere her.

Fordele og vilkår

Er du ikke Club Matas medlem endnu?

Opret din profil her. Når du har været tilmeldingen igennem, henter du efterfølgende dit medlemskort i en vilkårlig Matas butik - og så er du i gang.

Bliv medlem af Club Matas

Er du allerede medlem af Club Matas?

Partnerne giver dig mulighed for at optjene endnu flere point med dit Club Matas medlemskort. Du får nemlig altid point for alt*, hvad du køber hos alle Partnere. Se de enkelte Partneres særlige fordele og vilkår. Se din pointsaldo og aktuelle partnertilbud på her.

*enkelte varer er ikke omfattet, fx. gavekort og håndkøbsmedicin. Læs mere her.

Log ind